HE ELIVÄT JUMALAN VOIMASSA osat I ja II: Uuras Saarnivaara

10.00 

Kuvaus

Tämä kirja kertoo kahdenkymmenenyhden Jumalan voimassa eläneen vaikuttajahenkilön tiivistetyt elämäkerrat. Kirja kertoo Jumalan teoista ja Jumalan Hengen pelastavasta voimasta keskittymällä siihen, mikä kristikunnassa on keskeisintä ja iäisyyden kannalta ainoaa todella merkitsevää.

Kirjan ensimmäinen osa kertoo Jumalan teoista keskiaikana ja saksalaisen luterilaisuuden piirissä. Tällöin eli mm. uskonpuhdistajat John Wycliffe, Jan Hus, Johann Arndt ja Martti Luther.

Kirjan toinen osa keskittyy englanninkieliseen maailmaan. Tässä osassa esitellään mm. Kristityn vaelluksen kirjoittaja John Bunyan, armoitettu sielujenvoittaja ja opettaja Charles Finney, pelastusarmeijan isä William Booth sekä maailman evankelistat Billy Graham ja Dwight L. Moody.

”Antakoon Jumala tälle kirjalle sen siunauksen, että se herättäisi meitä etsimään itsellemme samanlaista Jumalan Hengen ja voiman osallisuutta, kuin on ollut siinä kerrotuilla ihmisillä, ja niin seuraamaan heidän uskoaan. Siitä riippuu, missä määrin Jumala voi käyttää meitä ja tehdä elämämme siunaukseksi.”
Uuras Saarnivaara

503 sivua

Saatat myös pitää...